Waarom kiezen voor ACUVUE® contactlenzen?

Waarop is het ontwerp van onze contactlenzen geïnspireerd?

Uw ogen zijn onze inspiratie. Al meer dan 30 jaar werken wij onvermoeibaar aan het ontwikkelen van contactlenzen die in harmonie werken met uw unieke ogen, uw levensstijl en uw zichtcorrectiebehoeften. Wij begrijpen hoe belangrijk uw zicht voor u is en we hebben ons als missie gesteld om ’s werelds toonaangevende contactlensbedrijf te zijn, toegewijd aan het ontwikkelen van producten van de hoogste kwaliteit.

Ogen met gevoeligheden ondersteunen

Onze contactlenzen zijn ontworpen om samen te werken met uw ogen. Als u het idee hebt dat uw ogen een neiging hebben tot gevoeligheid, irritatie of allergieën, dan hebben wij ook producten voor u.

Comfort in veeleisende omgevingen

U wilt dat uw contactlenzen comfortabel aanvoelen, maar soms kunnen lange uren met digitale apparaten of in een droge en stoffige omgeving een extra uitdaging vormen voor de door u gekozen lenzen. Klik hieronder voor een overzicht van onze producten.

Verbeterde schoonheid

Wilt u de natuurlijke schoonheid van uw ogen versterken? Wij hebben specifieke contactlenzen die uw ogen definitie en helderheid geven zonder hun kleur te veranderen. Klik hieronder voor lenzen die u glans en sprankeling geven met comfort.

Draagtijd maximaliseren

Zoekt u naar herbruikbare lenzen die uw lange dagen kunnen bijhouden? Klik hieronder voor een overzicht van onze producten die zijn ontworpen om wekenlang comfortabel te blijven.

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE®-contactlenzen.

† Aanpaskosten kunnen van toepassing zijn en zijn niet inbegrepen. 1 proef per persoon. 18+. Onder voorbehoud van goedkeuring door de opticien. Volledige voorwaarden.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een contactlensspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. In zeldzame gevallen kunnen er bij het dragen van contactlenzen ernstige oogproblemen ontstaan. Om deze problemen te helpen voorkomen, dient u zich te houden aan het draag- en vervangschema en de instructies over de juiste lensverzorging. Draag geen contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als u oogklachten, overmatig tranen, zichtsveranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lenzen en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist. Lees voor meer informatie, inclusief waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, zorgvuldig Het instructieboekje voor lensdragers dat beschikbaar is op de ACUVUE® website: acuvue.nl

PP2023MLT7043