Skip to main content

Zoek
Zoek

ACUVUE® VITA™ contactlenzen met HydraMax™-technologie

ACUVUE® VITA™ contactlenzen met HydraMax™-technologie

Meer informatie over ACUVUE® VITA® met HydraMax™ technologie
Ontdek hoe u de hele maand lang kunt rekenen op betrouwbaar, superieur comfort met ACUVUE® VITA® 1,2*

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het vinden van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

1. JJV data on file 2016; evaluatie bij verstrekking voor 30 dagen, DW-onderzoek maandelijkse vervanging, n = 533 dragers van SiH-contactlenzen in de VS. Superieure comfortscores in enquête over CLUE™ en MR vs. 3 SiH-maandlenzen in totaal voor alle tijdpunten (p < 0,05).

2. JJV data on file 2016, HydraMax™ technologie.

*Versus 3 veel verkochte silicone hydrogel : maandlenzen. 

* Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.