Wat maakt Acuvue® contactlenzen uniek?

Waarom zou u voor ACUVUE® contactlenzen kiezen?

Wij bij ACUVUE® begrijpen hoe belangrijk uw zicht voor u is en we hebben ons als missie gesteld om ’s werelds toonaangevende contactlensbedrijf te zijn, toegewijd aan het ontwikkelen van producten van de hoogste kwaliteit.

Langdurig comfort

ACUVUE® contactlenzen zijn dun en vervaardigd van zachte, flexibele materialen die zuurstof doorlaten naar uw ogen. Onze gepatenteerde bevochtigingstechnologieën zorgen voor een glad en zijdezacht gevoel voor optimaal comfort.

De schadelijke ultraviolette (UV) stralen van de zon kunnen voor uw ogen al net zo schadelijk zijn als voor uw huid. Alle ACUVUE® contactlenzen zijn standaard voorzien van een UV-filter en filteren meer dan 98% van de UVB-straling van de zon en 85% van de UVA-straling.*

Contactlenzen met UV-filters liggen over het hoornvlies en de lens van uw ogen, om deze extra te beschermen tegen de overdracht van schadelijke UV-straling. In combinatie met een zonnebril en een hoofddeksel met een brede rand helpt dit een completere bescherming voor uw ogen te bieden.

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

†Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

*Alle ACUVUE® contactlenzen hebben een UV-filter dat het hoornvlies en het oog beschermt tegen schadelijke UV-straling. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende veiligheidsbrillen of zonnebrillen, omdat ze de ogen en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient een UV-beschermende veiligheidsbril of zonnebril te dragen, volgens de instructies van uw opticien.

PP2023MLT7054