Gegarandeerd tevreden of uw geld terug

Wij weten zo zeker dat u blij zult zijn met uw ACUVUE® contactlenzen dat wij u een tevredenheidsgarantie aanbieden! Als u niet 100% tevreden bent met uw lenzen, geven wij u uw geld terug. Lees hieronder hoe.

HOE U UW GELD TERUG CLAIMT

Voordat u een claim indient, dient u een afspraak met uw opticien te maken om uw ontevredenheid over de contactlenzen te bespreken,  omdat dit mogelijk verband houdt met de gezondheid van uw ogen of uw gezichtsvermogen.

Als u na het gesprek met uw opticien nog steeds uw geld wilt terugvragen, dan dient uw opticien het claimformulier te valideren met een stempel, de datum en zijn of haar handtekening in het daartoe bestemde vak.

Stuur het ingevulde claimformulier naar het op het formulier vermelde adres, samen met de bon en alle ongebruikte contactlenzen die nog in de verpakking zitten, zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden hieronder.

U ontvangt uw restitutie via uw bankrekening. Hier kan 4 tot 6 weken overheen gaan. Volledige informatie vindt u in de instructies en de Algemene Voorwaarden hieronder.

Algemene Voorwaarden

 1. Deze tevredenheidsgarantie geldt uitsluitend voor ACUVUE® contactlenzen die zijn aangeschaft in Nederland.
 2. Slechts één claim per persoon. Alleen claims ingediend via het officiële claimformulier worden geaccepteerd. Klik hier om het claimformulier te bekijken. De instructies op het claimformulier maken deel uit van deze Algemene Voorwaarden.
 3. Voordat u een claim indient, dient u een afspraak met uw opticien te maken om uw ontevredenheid over de contactlenzen te bespreken, omdat dit mogelijk verband houdt met de gezondheid van uw ogen of uw gezichtsvermogen. Als u daarna nog steeds uw geld wilt terugvragen, dient uw opticien het claimformulier te valideren met een stempel, de datum en zijn of haar handtekening in het daartoe bestemde vak.
 4. Alle restituties hebben voor 100% betrekking op de kosten van de lenzen. Vergoedingen voor oogonderzoek of andere diensten zijn niet inbegrepen in deze claim en worden niet gerestitueerd.
 5. Restituties worden betaald via de bankrekening en worden uitbetaald binnen 30 dagen na het verwerken van een geldige claim door Johnson & Johnson Medical BV.
 6. Johnson & Johnson Medical BV kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor claimformulieren die kwijtraken, vertraging oplopen of worden beschadigd in de post. Claimformulieren met ontoereikende adresgegevens of die onvolledig, beschadigd, gefotokopieerd of onleesbaar zijn, worden afgewezen. Een verzendbewijs is geen bewijs van bezorging.
 7. Alle claims moeten vergezeld gaan van een origineel aankoopbewijs waarop de voor de lenzen betaalde prijs is vermeld.
 8. Alle claims moeten binnen 6 maanden na aankoop worden ingediend.
 9. Alle claims voor ACUVUE® daglenzen moeten vergezeld gaan van minimaal 75% van de hoeveelheid aangeschafte contactlenzen, in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking. Alle claims voor herbruikbare ACUVUE® contactlenzen moeten vergezeld gaan van minimaal 65% van de hoeveelheid aangeschafte contactlenzen, in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking.
 10. Claims kunnen ingediend worden voor maximaal 1 jaar voorraad aan contactlenzen. Als het aankoopbewijs voor een voorraad van meer dan 1 jaar is, wordt uitsluitend het pro-ratabedrag dat overeenkomt met een voorraad voor 1 jaar gerestitueerd.
 11. Claims kunnen uitsluitend worden verwerkt nadat u uw opticien hebt geïnformeerd dat u ontevreden bent (zie voorwaarde 3 hierboven voor de volledige details).
 12. De op dit claimformulier ingevulde persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de regeling en voor geen enkel ander doel, en wordt niet aan derden verstrekt.
 13. U hebt wettelijke rechten in verband met de aangeschafte lenzen. Deze tevredenheidsgarantie heeft op geen enkele wijze gevolgen voor uw wettelijke rechten.
 14. Aanbieder promotie: Johnson & Johnson Vision, onderdeel van Johnson & Johnson Medical BV. Computerweg 14, 3821 AB Amersfoort, Nederland

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

PP2023AMB5628