ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL contactlenzen

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het vinden van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

 Aanpaskosten kunnen van toepassing zijn en zijn niet inbegrepen. 1 proef per persoon. 18+. Onder voorbehoud van goedkeuring door de opticien. Volledige voorwaarden.
ǂ Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.
* Vergeleken met het vorige multifocale ontwerp van JJV; technologie geoptimaliseerd voor verschillende refractieafwijkingen en leesaddities ten behoeve van visusverbetering op verschillende afstanden en bij verschillende lichtomstandigheden.
** www.clinicaltrials.gov is een website beheerd door de NIH (National Institutes of Health). De 25 klinische studies evalueerden subjectief comfort als een primair of secundair eindresultaat voor ACUVUE® OASYS 2 wekelijks en ACUVUE® OASYS with Transitions™ light Intelligent Technology™. Beoordeling uitgevoerd vanaf 20 september 2020.

1. JJV Data on File 2016 “LACREON®, HYDRACLEAR® PLUS, HYDRACLEAR® 1 and HydraLuxe™ Tear Film technologies”.
2. JJV Data on file 2020. ACUVUE® PUPIL OPTIMIZED DESIGN TECHNOLOGIE. JJVC contactlenzen, ontwerpkenmerken en bijbehorende voordelen.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een contactlensspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. In zeldzame gevallen kunnen er bij het dragen van contactlenzen ernstige oogproblemen ontstaan. Om deze problemen te helpen voorkomen, dient u zich te houden aan het draag- en vervangschema en de instructies over de juiste lensverzorging. Draag geen contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als u oogklachten, overmatig tranen, zichtsveranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lenzen en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist. Lees voor meer informatie, inclusief waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, zorgvuldig Het instructieboekje voor lensdragers dat beschikbaar is op de ACUVUE® website: acuvue.nl

ACUVUE®, ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL zijn geregistreerde handelsmerken van Johnson & Johnson. © Johnson & Johnson 2023. PP2023AVO4023