Tips voor vermoeide ogen door beeldschermen van digitale apparaten

Digitale schermen kunnen om een aantal redenen uw ogen belasten. Het gebruik van een digitaal apparaat verlaagt ongemerkt uw knipperfrequentie, wat kan leiden tot droge, geïrriteerde of rode ogen. Langdurig naar een digitaal scherm kijken kan ook leiden tot gespannen ogen, vermoeide ogen en een wazig en wisselend zicht. Als u regelmatig last hebt van deze symptomen, vraag dan uw opticien om advies.

De meesten van ons brengen elke dag een flink aantal uren voor de computer of een ander digitaal apparaat door, en iedereen weet dat dit soms gevolgen kan hebben voor uw ogen. Het kiezen van de juiste contactlenzen helpt om uw ogen comfortabel te houden bij het gebruik van uw computer.

TIPS VOOR COMFORT

Als u contactlenzen draagt, zult u de effecten van een digitaal scherm op uw ogen misschien nog sterker merken. Volg deze tips om uw ogen comfortabel te houden voor het scherm:

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

† Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

PP2023MLT7052