1-DAY ACUVUE® MOIST multifocale daglenzen

1-Day ACUVUE MOIST multifocale contactlenzen werken als varifocale brillen en helpen met het zien van dichtbij, veraf en ertussenin. Krijg een proefpaar!

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

†Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

1. LACREON® technologie is de merknaam van Johnson & Johnson Vision voor haar gepatenteerde technologie  waarbij een waterhoudend bestanddeel, vergelijkbaar met wat men ook aantreft in natuurlijke tranen, verweven is in het beproefde etafilcon A materiaal.

* Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.