Als het gaat om zichtcorrectie, dan kunnen contactlenzen u helder, onbelemmerd zicht, de vrijheid om actief te zijn en een natuurlijk uiterlijk zonder bril bieden.

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

STEL U EEN LEVEN MET CONTACTLENZEN VOOR

Actief leven en sport

Of u nu atleet bent of gewoon graag naar buiten gaat, contactlenzen kunnen bijdragen tot de bewegingsvrijheid die u nodig hebt voor een actieve leefstijl.

Mode en stijl

Contactlenzen geven een natuurlijke uitstraling en kunnen het beeld dat u van uzelf hebt en het beeld dat anderen van u hebben verbeteren.

Altijd bij u

Contactlenzen dragen betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw bril vergeet of dat de glazen beslaan.

† Aanpaskosten kunnen van toepassing zijn en zijn niet inbegrepen. 1 proef per persoon. 18+. Onder voorbehoud van goedkeuring door de opticien. Volledige voorwaarden.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een contactlensspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. In zeldzame gevallen kunnen er bij het dragen van contactlenzen ernstige oogproblemen ontstaan. Om deze problemen te helpen voorkomen, dient u zich te houden aan het draag- en vervangschema en de instructies over de juiste lensverzorging. Draag geen contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als u oogklachten, overmatig tranen, zicht veranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lenzen en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist. Lees voor uitgebreide informatie, inclusief waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, zorgvuldig het Instructieboekje voor lensdragers dat beschikbaar is op de ACUVUE® website. www.e-ifu.com

PP2023MLT7045