PROBEER NU ACUVUE® CONTACTLENZEN EN ONTVANG TOT € 30,- CASHBACK*

Geniet van het moment met ACUVUE® daglenzen

Er is buiten zoveel te zien en te beleven. Geniet van elk moment met de vrijheid en het scherpe zicht van ACUVUE® contactlenzen.

Er zijn momenten waarop je je bril gewoon niet op wilt, dan kunt u kiezen voor daglenzen zodat u toch het zicht heeft dat u nodig heeft. Maar ook als u al contactlenzen draagt kan het fijn zijn om daglenzen te dragen. Als u op vakantie gaat bijvoorbeeld. Daglenzen zijn een praktische en hygiënische manier om contactlenzen te dragen, omdat u elke dag begint met een frisse, nieuwe lens. #gosee

Herontdek het zicht dat u gewend was met ACUVUE® MULTIFOCAL lenzen.

Vroeg of laat overkomt het ons allemaal. Het wordt steeds moeilijker om de menukaart te kunnen lezen in een schaars verlicht restaurant of u heeft moeite om in de supermarkt de etiketten te ontcijferen. Dit zijn veel voorkomende signalen van presbyopie.

ACUVUE® MULTIFOCAL contactlenzen zijn gemaakt voor scherp zicht dichtbij, veraf en alles ertussenin1, wat betekent dat u alles weer kunt zien zoals u gewend was.

PROBEER NU ACUVUE® CONTACTLENZEN EN ONTVANG TOT € 30,- RETOUR

Hoe werkt het?

Bij aankoop van het deelnemende product ontvangt u een aankoopbon. Deze heeft u nodig om uw cashback te ontvangen op uw bankrekening.

Klik op de onderstaande knop ‘CASHBACK INDIENEN’. Deze verwijst vervolgens automatisch naar de afhandelingssite waar u uw cashback kunt aanvragen.

Actieperiode 1 juni tot en met 31 december 2022

De volgende cashback wordt uitbetaald per aangeschaft product:

ACUVUE® daglenzen:
1-DAY ACUVUE® MOIST 30 pack - € 30,00 voor 2 doosjes
1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM 30 pack - € 30,00 voor 2 doosjes
ACUVUE® OASYS 1-Day 30 pack - € 30,00 voor 2 doosjes
ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM 30 pack - € 30,00 voor 2 doosjes

ACUVUE® MULTIFOCAL:
1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 PACK: € 15,00 (max 2 doosjes)
1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 90 PACK: € 30,00
ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL 6 PACK: € 15,00 (max 2 doosjes)

Voor de complete actievoorwaarden, verwijzen wij u naar de afhandelingssite.

Vriendenactie

Blij met uw ACUVUE® contactlenzen? Laat dit dan weten aan uw familie, vrienden en kennissen. Nadat u uw cashback heeft ingediend ontvangt u van ons een e-mail met hierin de optie om een familielid, vriend of kennis te informeren over deze ACUVUE® cashback actie.

Als u dit doet, dan ontvangt u van ons een unieke code waarmee u een maand lang gratis de e-boeken van Bookchoice kunt lezen.

Veel leesplezier!

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

*Vraag naar de voorwaarden.

†Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

1. JJV Data on File 2020. ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL claims betreffende Pasvorm en Werking.